רוטב קארי ודבש
כתוספת רוטב בבישול או להגשה של בשר, עוף או דגים

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» רטבים» או ארוחה קלה
מרכיבים
3 בצלים גדולים קצוצים דק
100 גר' חמאה או מרגרינה
1/3 כוס קמח
2 כפות אבקת קארי
1 כוס דבש
3 כוסות מרק עוף
1/2 1 כפות מיץ לימון
2 כפיות מלח או לפי הטעם
דרך הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר קטן, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת הקארי ומערבבים בטיגון כחצי דקה.
- מוסיפים את המרק ומערבבים בבישול, התערובת תסמיך, מוסיפים את מיץ הלימון והמלח, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם, אם יש צורך מוסיפים עוד מעט נוזלים.
- מצננים ומעבירים לכלי סגור, שומרים במקרר עד לשימוש.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוף בציפוי פריך [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- גלילי שקדים מטוגנים [אבי מ.] - יווני
- פיצות חצילים קטנות [אבי מ.] -