תפו"א אפויים בדבש

4 מנות
אפיה
קושי: קל הכנה
» תוספות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
500 גר' תפו"א בגודל בינוני
1/2 כפית חרדל
1/2 כוס דבש
1/2 כפית טימין יבש
1/2 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס או לפי הטעם
דרך הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות.
- מבשלים במים מומולחים קלות רק עד להתרככות קלה, מסננים מהנוזלים ומעבירים לקערה לצינון ל-10 דקות.
- מחממים את התנור ל-190°, משמנים תבנית תנור מלבנית או מניחים דף קוקי בתחתית ומשמנים מעט.
- מערבבים בקערה את החרדל, הדבש, הטימין, אבקת השום, המלח והפלפל, יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים קלות לציפוי.
- מעבירים לתבנית ומשטחים, אופים כ-20 דקות או עד ששולי תפוחי האדמה משחימים.
- מוציאים ומגישים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -