עוגת שייש 2
עוד עוגת שייש נימוחה.
* תמונה להמחשה By Thomas H?gner Maximilian H?gner via Wikimedia Commons

12 מנות
אפיה
לא חלבי

קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
1/2 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים או מים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
1/2 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים או מים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
דרך הכנה
- מקציפים את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת קציפה בהירה ואורירית.
- מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן בזילוף איטי.
- מנפים את הקמח עם אבקת האפיה ומוסיפים לתערובת החלמונים לסירוגין עם המיץ, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס הסוכר עד לקבלת קצף יציב וגמיש ומקפלים לתערובת.
- יוצקים 1/2 מהתערובת לתבנית חלולה גדולה או תבנית 26, למחצית השניה מוסיפים בקיפול את הקקאו מנופה ויוצקים אותה על התערובת בתבנית, מערבבים קלות בתנועות קיפול את שתי התערובות.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מוציאים ומצננים על רשת צינון, מוצאים מהתבנית ומפזרים אבקת סוכר מעל.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


6
3
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה