Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 12:34
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פופקורן בציפוי קרמל

חטיף פופקורן בציפוי קרמל.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4499   

פופקורן בציפוי קרמל
4 מנות
30 דקות ופחות
קושי: מתקדם
» מתאבנים
 
מרכיבים

125 גר' חמאה
1/4 כוס דבש
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
8 כוסות פופקורן מוכן
1 כוס אגוזי פקאן או שקדים קצוצים דק

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-160°, משמנים היטב תבנית תנור.
  2. מניחים את הפופקורן והאגוזים בקערה גדולה, מערבבים קלות.
  3. מחממים בסיר גדול את  החמאה, הסוכר והדבש עד להמסת הסוכר ורתיחה.
  4. מוסיפים את הסודה לשתיה ומערבבים, זהירות, התערובת תבעבע ותתפח.
  5. יוצקים מייד את הסירופ על הפופקורן בקערה ומערבבים היטב לציפוי, מעבירים לתבנית התנור ומפזרים/מפרידים מעט בעזרת מזלגות..
  6. אופים כ-15 דקות עד לקבלת ציפוי חום בהיר, מערבבים מדי פעם.
  7. מוציאים ומצננים בתבנית, מאחסנים בכלי סגור לאחר צינון מוחלט.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
עניין של טעם, ומוסיף פריכות.
3
מהו תפקיד השקדים הקצוצים והאם אפשר לוותר עליהם ?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל זה לא יהיה אותו דבר מכיוון שתפקיד הסודה לשתיה בקרמל ליצרת קרמל אוורירי לציפוי קל.
1
האם אפשר לעשות מתכון זה בלי סודה לשתיה?

מה תפקידה של הסודה לשתיה במתכון הנ"ל
פופקורן בציפוי קרמל By , 2005-09-03T15:09:41+03:00 פופקורן בציפוי קרמל חטיף פופקורן בציפוי קרמל. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 125 גר' חמאה1/4 כוס דבש1/4 כוס סוכר חום בהיר1/2 כפית אבקת סודה לשתיה8 כוסות פופקורן מוכן1 כוס אגוזי פקאן או שקדים קצוצים דק... Instructions: מחממים את התנור ל-160°, משמנים היטב תבנית תנור.מניחים את הפופקורן והאגוזים בקערה גדולה, מערבבים קלות.מחממים בסיר גדול את  החמאה, הסוכר והדבש עד להמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר