Pesto
תפריט
ו', 19 יול 2019, 05:48
110429 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פקורה - טגני ירקות הודים

טגני ירקות בבלילה, כמתאבנים או כתוספת למנה עיקרית.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4931   

פקורה - טגני ירקות הודים
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח חומוס (ראו הערה)
1/2 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית גרעיני כוסברה טחונים
1 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה חריפה
ירקות חתוכים (ראו הערה)
שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לירקות, מוסיפים מים בהדרה תוך כדי ערבוב ליצירת בלילה סמיכה, מניחים למספר דקות.
  2. מחממים את השמן לטיגון עמוק, טובלים את הירקות בבלילה לציפוי ומניחים בעדינות בשמן החם.
  3. מטגנים עד להזהבה יפה מכל הצדדים, מוציאים עם כף מסננת לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  4. מגישים חם.
הערות
  • קמח חומוס ניתן להשיג בחנויות לממכר מוצרי מזון מהמזרח או בחנויות לממכר מוצרי אוכל הודיים, ניתן לטחון חומוס קלוי מוכן לקמח בבלנדר או מעבד מזון.
  • ניתן להשתמש בכל סוג ירקות, בצל,תפו"א,חצילים וכו'.
  • ניתן לערבב מספר ירקות בבלילה ולטגן ביחד.
  • הציפוי יכול להיות עבה או דק בהתאם למרקם הבלילה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל ירק יתאים, יש לקחת בחשבון שהירקות ישארו פריכם מעט.
1
ברוקולי ושעועית ירוקה יתאימו?
פקורה - טגני ירקות הודים By , 2005-08-15T08:08:11+03:00 פקורה - טגני ירקות הודים טגני ירקות בבלילה, כמתאבנים או כתוספת למנה עיקרית. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח חומוס (ראו הערה)1/2 כפית כורכום1 כפית מלח1 כפית גרעיני כוסברה טחונים1 כפית כמון1/2 כפית פפריקה חריפהירקות חתוכים (ראו הערה)שמן לטיגון עמוק ... Instructions: מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לירקות, מוסיפים מים בהדרה תוך כדי ערבוב ליצירת בלילה סמיכה, מניחים למספר דקות.מחממים את השמן לטיגון עמוק, טובלים את הירקות בבלילה לציפוי ומניחים בעדינו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר