Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:19
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בטטות ברוטב כוסברה לימון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7766   

בטטות ברוטב כוסברה לימון
6 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

750 גר' בטטות
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה
1 פלפלון צ'ילי ללא גרעינים קצוץ
1 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טבעי
2 כפיות גרידת קליפת לימון
1/2 כפית כמון טחון (לבחירה)

דרך הכנה
  1. מנקים ומשפשפים את הבטטות תחת מים זורמים, מייבשים ופורסים לפרוסות בעובי 05 ס"מ.
  2. מניחים בקערה ויוצקים מעל את שמן הזית, ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב לציפוי הפרוסות.
  3. מניחים בשכבה אחת על רשת בתבנית גריל, מחממים את הגריל בתנור וקולים כ-8-10 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בתבנית שטוחה.
  4. מערבבים בקערה את הכוסברה, הפלפל, השום, שמן הזית, מיץ הלימון, גרדת קליפת הלימון והכמון ומערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  5. יוצקים על פרוסות הבטטות בתבנית ומגישים מייד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
בטטות ברוטב כוסברה לימון By , 2005-08-07T18:08:46+03:00 בטטות ברוטב כוסברה לימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 750 גר' בטטות1/4 כוס שמן זיתמלח ופלפל1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה1 פלפלון צ'ילי ללא גרעינים קצוץ1 שן שום כתושה6 כפות שמן זית2 כפות מיץ לימון טבעי2 כפיות... Instructions: מנקים ומשפשפים את הבטטות תחת מים זורמים, מייבשים ופורסים לפרוסות בעובי 05 ס"מ.מניחים בקערה ויוצקים מעל את שמן הזית, ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב לציפוי הפרוסות.מניחים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר