Pesto
תפריט
ה', 27 פבר 2020, 04:52
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה תאנים, אגוזים ורוקפור

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2631   

פסטה תאנים, אגוזים ורוקפור
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

4 תאנים בשלות
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
250 גר' פסטה ארוכה דקה (לינגוויני)
2 כפות שמן זית
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כפית מלח
1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה
180 גר' גבינה מסוג רוקפור מפוררת

דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לגרדת אל-דנטה.
  2. מסירים מהתאנים את העוקצים, חוצים כל תאנה לרוחבה, חותכים כל חצי לרבעים, מניחים בצד.
  3. בזמן בישול הפסטה מחממים 2 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מסירים מהאש ומוסיפים את התאנים, הפטרוזיליה, המלח והאגוזים, מערבבים קלות ומניחים בצד.
  5. מסננים את הפסטה מהמים, מזלפים מעל 2 כפות שמן זית ומערבבים.
  6. מחממים מעט את תערובת התאנים במחבת ויוצקים על הפסטה, מפזרים מעל את גבינת הרוקפור המפוררת, מערבבים קלות ומגישים מייד.
אין תגובות עדיין
פסטה תאנים, אגוזים ורוקפור By , 2005-08-07T14:08:53+03:00 פסטה תאנים, אגוזים ורוקפור Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 תאנים בשלות2 כפות שמן זית1 בצל בינוני קצוץ250 גר' פסטה ארוכה דקה (לינגוויני)2 כפות שמן זית1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים1/2 כפית מלח1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לגרדת אל-דנטה.מסירים מהתאנים את העוקצים, חוצים כל תאנה לרוחבה, חותכים כל חצי לרבעים, מניחים בצד.בזמן בישול הפסטה מחממים 2 כפות שמן במחבת, מוסיפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר