עוגת קוקוס אוורירית
עוגת קוקוס בחושה וקלילה.
* תמונה להמחשה

10 מנות
אפיה
עתיר קלוריות

קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 250 גר' מרגרינה רכה
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1/2 2 כוסות קמח רגיל
- 1 כף אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 3/4 כוס חלב
- 1 כוס קוקוס טחון
החומרים לציפוי:
- 50 גר' מרגרינה מומסת
- 3 כפות חלב
- 1/4 כוס סוכר חום
- 1/4 כוס אגוזים קצוצים
דרך הכנה
- להקציף את המרגרינה והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי הקצפה.
- לנפות את הקמח ,אבקת האפיה והמלח ולהוסיף לתערובת לסירוגין עם החלב. להוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול ולצקת לתבנית ארוכה גדולה ומשומנת.
- לערבב את חומרי הציפוי במחבת קטנה על אש נמוכה עד להמסה, לצנן מעט ולצקת על העוגה.
- לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש כ-60 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
- לצנן בתבנית.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי