Pesto
תפריט
א', 20 מאי 2018, 15:03
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות

להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד
לחמם במיקרו כ-5 דקות במקסימום (כ-600 וואט)
מרכיבים למתכון

  •  300 גרם בשר טחון
  • 1/2 בצל גדול
  • 1/2 כוס פירורי לחם יפניים (פאנקו)
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לטעמכם
  • 20 מ"ל שמנת (או תחליף פרוה)
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (או תחליף פרווה)
  • 1/2 כוס ציר מרק
  • מעט קמח

 

  1. לערבב הכל לתערובת אחידה
  2. להכין קערה שתכיל עלה כרוב בצורה עוטפת
  3.  לפרק בכל פעם שני עלי כרוב, להניח אחד על השני בקערה ולמרוח על זה 2 כפות מתערובת הבשר ולהחליק היטב
  4. לצפות מעט קמח מעל
  5. לחזור על הפעולה מס' 3
  6. בסוף להשאיר שני עלים לכיסוי היצירה
  7. לצקת את ציר המרק על הכרוב
  8. לעטוף את הקערה בניילון נצמד ולבשל במיקרו כ-12 דקות על מצב גבוה
     
  9. במחבת, להניח מוצרלה מגורגת עם השמנת (או תחליפים פרווה)
  10. לערבב ולהמיס עד לתערובת סמיכה אחידה
  11. להוציא את הכרוב ולהפוך על צלחת הגשה
  12. לצקת את הגבינה מעל.

ניתן לעטר עם פפריקה, אורגנו וכיד הדימיון והטעם.

 

שפה: אנגלית ::: 137
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר