Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:23
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות

להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד
לחמם במיקרו כ-5 דקות במקסימום (כ-600 וואט)
מרכיבים למתכון

  •  300 גרם בשר טחון
  • 1/2 בצל גדול
  • 1/2 כוס פירורי לחם יפניים (פאנקו)
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לטעמכם
  • 20 מ"ל שמנת (או תחליף פרוה)
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (או תחליף פרווה)
  • 1/2 כוס ציר מרק
  • מעט קמח

 

  1. לערבב הכל לתערובת אחידה
  2. להכין קערה שתכיל עלה כרוב בצורה עוטפת
  3.  לפרק בכל פעם שני עלי כרוב, להניח אחד על השני בקערה ולמרוח על זה 2 כפות מתערובת הבשר ולהחליק היטב
  4. לצפות מעט קמח מעל
  5. לחזור על הפעולה מס' 3
  6. בסוף להשאיר שני עלים לכיסוי היצירה
  7. לצקת את ציר המרק על הכרוב
  8. לעטוף את הקערה בניילון נצמד ולבשל במיקרו כ-12 דקות על מצב גבוה
     
  9. במחבת, להניח מוצרלה מגורגת עם השמנת (או תחליפים פרווה)
  10. לערבב ולהמיס עד לתערובת סמיכה אחידה
  11. להוציא את הכרוב ולהפוך על צלחת הגשה
  12. לצקת את הגבינה מעל.

ניתן לעטר עם פפריקה, אורגנו וכיד הדימיון והטעם.

 

שפה: אנגלית ::: 275
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר