Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:23
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספירלת בטטה על שיפוד

מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות

לרוטב הציפוי:
  • 50 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • להרתיח תוך ערבוב
  • למרוח על הספירלות
  • לפזר שומשום שחור מעליהן
שפה: אנגלית ::: 369
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר