Pesto
תפריט
ב', 19 פבר 2018, 19:57
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוסקה כשרה לפסח

דרגת קושי - בינוני
זמן הכנה – 90 דקות
מספר סועדים - 6-8 סועדים

אביזרים: 

תבנית בינונית לאפייה

מצרכים:

1 קילו בשר צוואר חלק טרי אנגוס שופרסל - טחון
2 חצילים גדולים - אפויים/מטוגנים ופרוסים לפרוסות
5 עגבניות - פרוסות 
1 בצל - קצוץ
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל - לרוטב 
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל - לבשר
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל – לרוטב
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל - לבשר
1 כף פפריקה מתוקה שופרסל
4 כפות רסק עגבניות שופרסל
1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל
1/2 כוס מים
1 כפית אורגנו יבש שופרסל
1 כף בהרט שופרסל

לציפוי:

1 כוס מים
4 כפות שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
3 כפות קמח תפוחי אדמה שופרסל
3 ביצים שופרסל – טרופות

אופן ההכנה:

1. במחבת מניחים את הבצל הקצוץ עם הבשר ומטגנים במשך 5 דקות.
2. מוסיפים את המלח, הפלפל והבהרט, מערבבים ומסירים מן האש.
3. בקערית מערבבים את חצי כוס המים עם רסק העגבניות, שמן הזית והתבלינים.
4. בתבנית מסדרים בשכבות את החציל, הבשר ופרוסות העגבנייה.
5. חוזרים על הפעולה ומסיימים בחציל.
6. בסיר קטן מחממים מים.
7. מוסיפים את המלח ושמן הקנולה ומרתיחים.
8. מסירים מן האש וטורפים לתוך הסיר את קמח תפוחי האדמה.
9. לתוך המסה טורפים באיטיות את הביצים הטרופות עד ליצירת רביכה.
10.מפזרים את הרביכה מעל המוסקה.
11.אופים בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
שופרסל
שפה: עברית ::: 322
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר