Pesto
תפריט
ב', 24 ספט 2018, 11:38
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פודינג שוקולד קטיפתי

מרכיבים 3 - 4 מנות:
  • 2 כוסות (500 מ"ל) חלב מלא
  • 3 כפות (40 מ"ל) שמנת 32%
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק
  • 1 כפות (10 גרם) קמח אורז
  • 2 כפות (15 גרם) אבקת קקאו
  • 2 כפות (20 גרם) עמילן תירס (קורנפלור)
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית וניל
  •  1/2 כוס (100 גרם) סוכר
שפה: אנגלית ::: 529
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר