Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:46
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות בשר ובמיה

דרגת קושי - בינוני
זמן הכנה – 90 דקות
מספר סועדים - 6 סועדים

מצרכים:

1 קילו צוואר טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון 
1 ביצה שופרסל
3 כפות קמח מצה
1 כף בהרט שופרסל
1 כף שום גבישי שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה שופרסל

לרוטב:

1 שקית במיה קפואה שופרסל
5 שיני שום שופרסל - פרוסות
1 בצל - חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות שופרסל
1 כף בהרט שופרסל
1 כף פפריקה מתוקה שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
3 כוסות מים
4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את הבשר עם כל מרכיבי הקציצות עד ליצירת מסה אחידה.
2. בסיר סוטאז' מניחים שמן קנולה ואת שיני השום.
3. מוסיפים את הבמיה ומטגנים במשך כ- 6 דקות.
4. מוסיפים את הבצל, התבלינים, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש.
6. יוצרים קציצות ממסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב.
7. מערבבים בזהירות ומבשלים במשך 25 דקות בכיסוי חלקי.
שפה: עברית ::: 358
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר