Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:31
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי מראנג לימון

חומרים ל-2 פאי (18 סמ קוטר):

עבור קראמבל: 
180 גרם אבקת שקדים 
140 גרם סוכר 
140 גרם חמאה ללא מלח, קרה
140 גרם קמח
1 קמצוץ של מלח

לבסיס ביסקוויט פריך: 
320 גרם פירורי ביקוויט
60 גרם סוכר 
80 גרם נטיפי שוקולד לבן
80 גרם חמאה לא מלוחה
למלית לימון: 
200 גרם מיץ לימון
1 גרידת לימון 
100 גרם סוכר 
240 גרם ביצים שלמות 
5 גיליונות ג'לטין (או 10 גרם) 
240 גרם נטיפי שוקולד לבן

לקבלת מרנג שוויצרי: 
200 גרם חלבונים 
400 גרם סוכר

לגימור: 
20 גר אבקת סוכר

שפה: אחר ::: 605
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר