Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 18:16
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אפית לחם ביתי

אני מאוד אוהב להכין לחם וחשבתי שאולי חלק ממכם ירצה לנסות את זה בעצמו. אז הנה וידאו שמראה את כל שלבי הכנת הלחם שאני מכין כמעט כל יום. המתכון פשוט קל ולא דורש הרבה זמן ומאמץ, ולכן מתאים להבנת לחם יום יומית. מקווה שתהנו. להל"ן המצרכים אבל קחו בחשבון שבאפיית לחם הרגש והנסיון יותר חשובים מהכמויות המדויקות:
כוס קמח
חצי כוס מים (ותמיד אפשר להוסיף עוד אם הבצק יבש מדי אבל כדאי להתחיל עם פחות מאשר יותר)
חצי כפית שטוחה מלח (או ע"פ הטעם)
בין חצי לכפית שלמה של שמרים (מושרים בקצת מים פושרים לכמה דקות לפני שמוסיפים לבצק)
כאופציה ניתן גם להוסיף רבע כוס שמן זית למרות שכאן במתכון לא הוספתי.
הכלך האבוד
שפה: עברית ::: 714
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר