Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:57
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מתכון לסופגניות מתוקות

סופגניות מתוקות לחנוכה, עם ריבה ושבבי קליפת תפוז לטוויסט מעניין.
מצרכים
500 גרם קמח שמרים 
40 גרם סוכר 
140 מ״ל חלב 
50 מ״ל שמן קנולה 
2 ביצים 
1 חלמון 
רבע כפית גרדת לימון או תפוז 
קורט מלח 
שמן קנולה לטיגון 
אבקת סוכר 
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים, חלמון, גרדת לימון ומלח. 
2. מערבבים במהירות נמוכה כדקה. 
3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וממשיכים ללוש כדקה נוספת.
4. מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עוד כ-10 דקות. 
5. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים. 
6. מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים בקוטר של כ – 3 ס"מ 
7. מניחים על מגש עם נייר פרגמנט משומן ומרווחים של כ- 3 ס"מ .
8. משמנים מעט את הכדורים על מנת למנוע התייבשות.
9. מתפיחים שוב כ -45 דקות עד להכפלת הנפח. 
10. מחממים בסיר רחב שמן לחום בינוני נמוך. 
11. מטגנים כ4 עד 5 סופגניות בכל פעם 5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
12. מעבירים לנייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 908
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר