Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:23
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי שוקולד קנדיים - 4 צורות הכנה

מרכיבים

שכבה עליונה:

1/2 כוס חמאה
1/4 כוס סוכר
5 כפות אבקת קקאו (ניתן להוסיף כף קפה נמס לחיזוק טעם מוקה)
1 ביצה מעורבבת
1 1/4 פירורי ביסקוויטים
1 כוס שקדים חצויים קצוצים
1/2 כוס שבבי קוקוס


שכבה אמצעית:
1/2 כוס חמאה מרוככת
2 כפות אבקת פודינג ווניל
5 כפות שמנת
2 כפות קפה נמס
2 כוסות אבקת סוכר

עם שכבה זו ניתן לגון את הטעמים בהחלפת הקפה נמס עם אגוזים, קינמון,ג'ינג'ר וכדומה

גנאש שוקולד:
2 כפות חמאה
180 גרם שוקולד
אבקת קקאו לעיטור

9 מנות- לקרר כ-3 שעות לפני הגשה

שפה: אנגלית ::: 872
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר