Pesto
תפריט
ו', 21 ספט 2018, 21:40
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוצ'יפס על מקל

מצרכים:

  • 3 תפוחי אדמה מתוקים (בטטות)
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • שיפוד

לציפוי:

  • 50 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • שומשום שחור לעיטור
     
  • לעטוף את תפוחי האדמה במגבון נייר לח ולחמם במיקרו 3 דקות על עוצמה גבוהה (500 וואט)
  • לחתוך את התפוח בהתאם לווידאו. מומלץ לתקוע את השיפוד מראש כך שהסכין לא תעבור את המרכז.
  • למתוח כמו קפיץ, להבריש עם חמאה ולהכניס לתנור בחום 190 מעלות לכ-40-50 דקות
  • בינתיים להכין את הציפוי
  • למרוח על הצ'יפס
שפה: אחר ::: 850
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר