Pesto
תפריט
ג', 13 נוב 2018, 05:43
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות תפוחים, עם קערה אחת בלבד

להשרות כוס צימוקים במים חמים כ-10 דקות
לחמם תנור ל-160 מעלות

מרכיבים:

2 ביצים
120 גרם סוכר
100 מ"ל שמן
50 מ"ל חמאה מומסת
 

לערבב היטב עם מטרפה


לנפות לקערה 250 גרם קמח עוגה (אפשר גם 200 גרם קמח רגיל עם 50 גרם קורנפלור)
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
להוסיף את הצימוקים, מסוננים מהמים
1 כפית רום

לצקת לתבנית מרופדת
לפזר מעל שקדים חצויים/לבנים
 

להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכ-30 דקות

להוציא לצינון ולחתוך לריבועים להגשה.

שפה: אחר ::: 1162
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר