Pesto
תפריט
ש', 25 נוב 2017, 02:07
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קישוא ממולא בבורגול וקינואה

השף עומר מילר במנה צמחונית מהירה של קישוא ממולא בבורגול, קינואה, עשבי תיבול, לבנה ועוד דברים טובים.
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: http://food.walla.co.il/?w=/1117/1755724

חומרים:
  • 6 קישואים 
  • למילוי:
  • תערובת בורגול וקינואה - 10 דקות
  • 2 בצלים לבנים קצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • כף גדושה לבנה 

להגשה:
6 כפות לבנה צאן

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תערובת הבורגול והקינואה עשר דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים היטב. מערבבים עם שאר המצרכים.
2. מרוקנים כל קישוא בעזרת כף פריזיין.
3. ממלאים כל קישוא בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה. יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 220 מעלות.
צילום, הפקה ועריכה: ivp - בית הפקות מקוון
שפה: עברית ::: 414
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר