Pesto
תפריט
ו', 20 יול 2018, 00:28
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים ממולאים עם בשר ואורז

קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפות שמן זית.
1/2 כפית כורכום.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1/4 כפית פפריקה חריפה.
לערבב הכל ולהוסיף
1 כף גדושה של רסק עגבניות.-לערבב.
למלא קופסה וחצי את מיכל הריק של העגבניות החתוכות.
לשפוך ולערבב.
1 כפית סוכר,
מי שרוצה 1 שום כתוש ניתן להוסיף ולערבב.

למלית הבשר;
500 גרם חזה עוף או בקר טחון.
1 ביצה.
1.1/2 כוסות אורז שטוף ומסונן.מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 כף פפריקה מתוקה.
1/2 כפית כורכום,
1/4 כפית פפריקה חריפה.
קורט פלפל שחור.
1 כפית מלח.
2 כפות שמן קנולה.
1 כפית גדושה רסק עגבניות-לערבב.
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק.-לערבב הכל.

כ- 11 פלפלים קטנים, אפשר גם גדולים.
לחתוך למעלה את הפלפל ולהשאיר את המכסה.
למלא את הפלפל עם 1 כף ממלית הבשר.
לשפוך על הפלפלים את רוטב העגבניות, לכסות כל פלפל עם החלק העליון שחתכנו ממנו.
להרתיח על אש בינונית, להנמיך את האש ולכסות עם מכסה,
לבשל בערך כ-30 דקות עד אשר הפלפלים רכים והאורז מבושל.
לי נשאר מלית בשר ורוטב עגבניות. לקחתי את המלית הוספתי קצת פירורי לחם,
יצרתי כדורי בשר שמתי בתבנית אפייה קטנה, שפכתי את הרוטב על כדורי הבשר שהרוטב יכסה את הכדורים, אפיתי בחום בינוני כ-170 מעלות כ-25 דקות לערך יצא מעולה.
שפה: עברית ::: 733
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר