Pesto
תפריט
ד', 25 אפר 2018, 04:01
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אורז אדום טעים וקל הכנה

לחמם סיר גדול על האש,
להוסיף;
כ-3 כפות שמן קנולה,
להוסיף;
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות ולטגן כ-4-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף;
1.5 כפות פפריקה מתוקה, 
קורט פפריקה חריפה,
1/4 כף קינמון,
קורט פלפל שחור-ולערבב כרבע דקה..
להוסיף;
8 עגבניות קטנות חתוכות לקוביות קטנות-לערבב ולבשל כשתי דקות -לערבב מידי פעם,
להוסיף;
3 כפות רסק עגבניות-לערבב.
להוסיף;
5 כוסות אורז מדוד בכוס בינלאומית,
להוסיף- שש ורבע כוסות מים מהברז-מדוד בכוס בינלאומית.-ולערבב.
להוסיף 2.3/4 כפיות מלח, או לפי הטעם.-ולערבב.
להביא לידי רתיחה ולערבב עד לתחתית,
עד שרוב הנוזלים נספגים באורז.
להנמיך את האש, ל-הכי קטנה, לכסות עם מכסה.
ולבשל בין-17-20 דקות.
שפה: עברית ::: 827
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר