Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:36
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אורז אדום טעים וקל הכנה

לחמם סיר גדול על האש,
להוסיף;
כ-3 כפות שמן קנולה,
להוסיף;
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות ולטגן כ-4-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף;
1.5 כפות פפריקה מתוקה, 
קורט פפריקה חריפה,
1/4 כף קינמון,
קורט פלפל שחור-ולערבב כרבע דקה..
להוסיף;
8 עגבניות קטנות חתוכות לקוביות קטנות-לערבב ולבשל כשתי דקות -לערבב מידי פעם,
להוסיף;
3 כפות רסק עגבניות-לערבב.
להוסיף;
5 כוסות אורז מדוד בכוס בינלאומית,
להוסיף- שש ורבע כוסות מים מהברז-מדוד בכוס בינלאומית.-ולערבב.
להוסיף 2.3/4 כפיות מלח, או לפי הטעם.-ולערבב.
להביא לידי רתיחה ולערבב עד לתחתית,
עד שרוב הנוזלים נספגים באורז.
להנמיך את האש, ל-הכי קטנה, לכסות עם מכסה.
ולבשל בין-17-20 דקות.
שפה: עברית ::: 1001
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר