Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:06
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פוטטו צ'יפס קריספי

מתכון
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.

להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.

לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.

אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
שפה: עברית ::: 862
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר