Pesto
תפריט
ג', 13 נוב 2018, 05:44
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פוטטו צ'יפס קריספי

מתכון
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.

להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.

לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.

אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
שפה: עברית ::: 1717
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר