Pesto
תפריט
ד', 22 אוג 2018, 10:27
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איך מכינים עוגת גבינה?

מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף

 

לקלתית:
150 גרם פתי בר
70 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 

למלית:
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 חבילה שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנס פודינג וניל
2 ביצים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה
2. מרפדים עם התערובת תבנית אפייה בסיס ושוליים מעבירים למקרר לחצי שעה.
3. אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות. מוציאים ומצננים . 
4. מערבבים את השמנת עם הפודינג ואח"כ עם יתר החומרים. ממלאים את קלתית האפויה.
5. מעבירים לתנור שחומם ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות. מורידים את החום ל-140מעלות וממשיכים לאפות עוד 30 דקות. מוציאים ומצננים מחוץ למקרר.
6. מעבירים למקרר ל-3 שעות (רצוי ללילה).
7. מגישים קר עם רוטב פירות יער.

שפה: עברית ::: 1069
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר