Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:24
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איך מכינים עוגת גבינה?

מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף

 

לקלתית:
150 גרם פתי בר
70 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 

למלית:
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 חבילה שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנס פודינג וניל
2 ביצים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה
2. מרפדים עם התערובת תבנית אפייה בסיס ושוליים מעבירים למקרר לחצי שעה.
3. אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות. מוציאים ומצננים . 
4. מערבבים את השמנת עם הפודינג ואח"כ עם יתר החומרים. ממלאים את קלתית האפויה.
5. מעבירים לתנור שחומם ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות. מורידים את החום ל-140מעלות וממשיכים לאפות עוד 30 דקות. מוציאים ומצננים מחוץ למקרר.
6. מעבירים למקרר ל-3 שעות (רצוי ללילה).
7. מגישים קר עם רוטב פירות יער.

שפה: עברית ::: 1169
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר