Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 18:14
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איך להכין עוגת גבינה אפויה

מצרכים לבסיס:

150 גרם ביסקוויטים טחונים דק
70 גרם חמאה מומסת
50 גרם שקדים טחונים דק (או אגוז/שקד אחר לבחירה האישית)

מצרכים למלית:
**שלב1**
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה
6755 גרם (3 גביעים) גבינת שמנת 25%

200 גרם סוכר

4 ביצים
כפית 1 תמצית וניל

כף 1 לימון סחוט טרי

**שלב2**
400 גרם שמנת חמוצה
65 גרם סוכר

כפית 1 תמצית וניל

כפית 1 מיץ לימון

**תבנית עגולה 24''

למתכון הכנסו בקישור הבא:
http://goo.gl/jQwRzE

שפה: עברית ::: 1012
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר