Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית וגזר כבושים

חומרים:
ראש כרובית מופרד לפרחים.
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
2 שיני שום חצויים
1-2 פלפל ירוק / אדום חריף חתוך לרצועות
2 פרוסות לימון ללא הקליפה
1/4 כוס שמן
3 כפות מלח
כוס מיץ לימון
1/2 כוס חומץ
קערה עם מי קרח
מים רותחים 
 
ההכנה - 
שוטפים את הכרובית במי ברז.
שופכים על הכרובית מים רותחים לדקה שתיים ומכניסים מיד למי קרח לדקה שתיים ומוציאים.
מצרפים לכרובית את יתר הירקות ומערבבים.
מתבלים בשמן, מלח, לימון וחומץ ומערבבים.
מתקנים תיבול כל 20 דקות.
הכבושים כבר מוכנים לאכילה אולם טעמם משתבח ככל שחולף הזמן.
שפה: עברית ::: 1312
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר