Pesto
תפריט
א', 24 יונ 2018, 16:14
110399 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית וגזר כבושים

חומרים:
ראש כרובית מופרד לפרחים.
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
2 שיני שום חצויים
1-2 פלפל ירוק / אדום חריף חתוך לרצועות
2 פרוסות לימון ללא הקליפה
1/4 כוס שמן
3 כפות מלח
כוס מיץ לימון
1/2 כוס חומץ
קערה עם מי קרח
מים רותחים 
 
ההכנה - 
שוטפים את הכרובית במי ברז.
שופכים על הכרובית מים רותחים לדקה שתיים ומכניסים מיד למי קרח לדקה שתיים ומוציאים.
מצרפים לכרובית את יתר הירקות ומערבבים.
מתבלים בשמן, מלח, לימון וחומץ ומערבבים.
מתקנים תיבול כל 20 דקות.
הכבושים כבר מוכנים לאכילה אולם טעמם משתבח ככל שחולף הזמן.
שפה: עברית ::: 1227
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר