Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:20
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מצה בריי טעימה בטעם פיצה

מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ


מתכון;
לקחת 7 מצות ולהרטיב במי ברז ולהניח בצלחת בצד ,
לשים בקערה;
5 ביצים,
100 גרם גבינה צהובה מגורדת.
1 כוס זיתים חתוכים לטבעות
2 כפות שמן זית.
לערבב ולהוסיף ;
2 כפות רוטב פיצה או רוטב פסטה או רוטב לזניה או קטשופ.
קורט פלפל שחור,1 כפית שטוחה מלח.
1 כף תבלין אורגנו או טימין טרי. או תבלין פיצה.
לערבב ולהוסיף את המצות - -למעוך לחתיכות קטנות ולערבב.
אופן ההכנה;
לחממם באש מחבת שמתאימה לתנור ולשים פנימה-
1 כף שמן קנולה או שמן אגוזים,
1 כף שמן זית.
לשפוך פנימה את העיסה וליישר יפה.
לטגן כדקה על אש גבוה,
להנמיך את האש לקטנה,
לכסות את המחבת עם צלחת או מכסה.
ולבשל כך כ-7 דקות.
לאחר-מכן
לקחת כף גדושה מרוטב הפיצה- לערבב עם 1 כף שמן זית.
למרוח הכל על העיסה.
לפזר מעל כ-50 גרם גבינה צהובה מגורדת,
לפזר מעל קצת טבעות זיתים.
ולפזר קצת תבלין אורגנו.
לחמם תנור בחום עליון לחום גבוה כ-180 מעלות,
ולאפות בחלק העליון בין-3-5 דקות עד הזהבת הגבינה.
להגיש חם עם סלט ירקות רענן.
בתאבון.
שפה: עברית ::: 1190
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר