Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:06
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילות מצה עם בשר

מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ

מתכון;
צריך חבילת פסח מצות -15 יחידות.
להרטיב אותם ביחד היטב במי ברז,
להניח על מגבת מטבח ולכסות את המצות במגבת,
לחכות עד אשר המצות רכות וניתנות לגלגול,בערך כ-30 דקות.
אם המצות עדיין לא ניתנות לגלגול עוד פעם להרטיב אותם עם מים ולהניח במגבת עד ריכוך.
לחמם מחבת;
לשים בפנים כשתי כפות שמן קנולה או אגוזים,
לשים במחבת 2 בצלים חתוכים לקוביות.
ולטגן כ-6-5 דקות עד הזהבה. מידי פעם לערבב.
להוסיף 1 כפית פפריקה מתוקה,
1 כפית שטוחה כורכום, להוסיף 1 כפית שמן,
ולערבב כרבע דקה.
להוסיף;
כ-600 גרם בשר טחון, או עוף או בקר,
ולערבב כדקה עד אשר העוף מחליף צבע,
להוסיף כחצי כפית מלח, קורט פלפל שחור ולערבב,
ולבסוף להוסיף כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה, לערבב ולקרר.
אופן ההכנה;
לקחת מצה רטובה, להניח על נייר אפייה או שולחן עבודה.
להניח בקצה המצה -לכל האורך כ-2 כפות מלית בשר, ולגלגל לרולדה מהודקת.
לחמם שמן במחבת כחצי ס"מ גובה.
לקחת צלחת ולשים 1 ביצה, כרבע כפית מלח קורט פלפל שחור וקורט פפריקה מתוקה. לבחוש ולהוסיף 1 כף מים ולערבב.
לקחת מצה מגולגלת לגלגל בתוך הביצה, ולטגן בשמן החם מכל הצדדים סה"כ כ-2-3 דקות עד הזהבה.
שפה: עברית ::: 962
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר