Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:29
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חציל אפוי קריספי

אפשר לזכות בטעם המענג גם ללא טיגון.

המתכון:

1 חציל גדול חתוך לפרוסות של 1 ס"מ.
לשים בקערה;
2 ביצים.+1/2 כפית מלח, קצת פלפל שחור גרוס+כף מים.-ולערבב מעט במזלג.

לפירורי הלחם;
לשים בקערה-
1 שקית פירורי לחם (כ- 200 גרם )
1/2 כפית פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור,1/4 כפית מלח, 3 כפות שומשום,להוסיף שמן קנולה לפי הצורך ולערבב עד- לקבלת עיסה לחה כמו חול ים.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים את הנייר בקצת ספרי שמן.
לוקחים פרוסת חציל טובלים בביצה. ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
כך מכינים את כל החצילים,
מרססים מעל כל החצילים קצת ספרי שמן,
אפייה בחום גבוה כ-220 מעלות עד הזהבה,בערך 20-30 דקות.
מגישים עם סלט ירקות, ביצה קשה טחינה, זיתים וירקות.
שפה: עברית ::: 1701
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר