עוגת ביסקוויטים
המצרכים:
1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא :בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה
2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת
4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים)
5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל
6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים
7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה
8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות כדי שהקרם ייספג
- גבינה לבנה 9%
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
- 500 גרם בסקויטים, מומלץ שתהיה חצי חבילה ספייר
- סירופ שוקולד
- 2 כוסות חלב או להמיר כוס חלב במיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל 38%
- תבנית 27 על 33 אפשר גם גודל גדול יותר אבל העוגה תהיה יותר נמוכה
-
2 קערות להכנת הקרם
1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא :בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה
2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת
4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים)
5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל
6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים
7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה
8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות כדי שהקרם ייספג
שפה: עברית ::: 2001
עוד ווידאו
- אודות קמח
הקמח מגיע בסוגים שונים. קמח מלא, מולבן, רמות גלוטן
- מתכונים חלביים לשבועות
ספיישל מתכונים חלביים לקראת שבועות.
- לביבות בטטה ועדשים כתומות
לעמוד המתכון
- קוביות קינוח פירות יבשים
סודות מתוקים- הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני ע
- שווארמה ביתית
- מתכון עוגיות אמרטי לפסח
מיכל צפיר והנס ברטלה
- חטיף מדליק
או איך להכין גלידה 100% טבעית
- פאי שקשוקה פיקנטי
רעיון נחמד לשקשוקה קצת אחרת
- חזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- הנה 10 מתכונים קלים שאפשר להכין במיקרוגל
עוגת שוקולד 0:10 - 3:42 עוגיות צ'יפס צ'יפ
קטגוריות
תגובות אחרונות
113430 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- ריבת תאנים [אבי מ.] -
- חומוס גזעי עם רוטב בצל או פטריות [ראובן מ.] - אין כמו להכין חומוס בבית, ביחוד אם הוא מציג מרקם וטעם של אותו חומוס שאכלנו "שם"...כמה סודות נחשפים, עם טיפים להכנה של חומוס משובח, הדורש רק טעם אישי נכון לשם תוצאה מעולה. בונוס: רוטב חם מלמעלה גורף התפעלות
- מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
- פלאפל [אבי מ.] -
- קיש פטריות ובצל [אבי מ.] - קיש פטריות ובצל ללא תחתית בצק, כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית.חלבי.
- עוגת גבינה ריבת חלב [אבי מ.] - עוגת גבינה אפויה.
- מעמול [אבי מ.] - עוגיות פריכות מתוקות במלית תמרים או אגוזים.