Pesto
תפריט
ו', 24 פבר 2017, 12:19
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינוח מוס שלושה שוקולדים

להגשה בגביעי קינוח    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 19369   

קינוח מוס שלושה שוקולדים
6 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים: 10
[17 מדרגים]
 
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט 
דרך הכנה
  1. מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת, מוסיפים 20 גר' חמאה לכל קערה.
  2. מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה, אם יש צורך מחממים מעט במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים לצינון מלא.
  3. מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים בין הקערות ומקפלים בעדינות לתערובות.
  4. יוצקים את המוס שוקולד מריר תחילה לכלי ההגשה, יוצקים בעדינות את מוס השוקולד החלב ומעליו את מוס השוקולד הלבן.
  5. מכסים את הכלים בניילון צמיד ומכניסים לקרור של 6 שעות לפחות.
  6. זורים מעל מעט אבקת קקאו טובה או מגרדים מעט שוקולד מריר ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
42
ראובן מ. (עורך)
כתבת תגובה והיא נראית. ה-X הוא למקרה ואת רוצה למחוק אותה. ה-E בשביל עריכה.
41
ציון 10
מתכון קל וטעים מאד, אפשר להכין את המוס פחות
שמנת מתוקה ויותר שוקולד ? למה כל תגובה שלי מופיעה באיקס ואיפה כותבים תגובה
40
ציון 10
הכנתי לשבועות , הילדים התלהבו מאודדד , מתכון מעולה וקל הכנה , תודה רבה ישר כוח
39
ציון 10
מתכון מ-נ-צ-ח !
קצרתי מחמאות .
תודה רבה
36
ראובן מ. (עורך)
את מורידה מיכל שמנת אחת ו"טעם" אחד, מכפילה בשניים את הכל. כך על פי המתכון, לא ניסיתי.
35
אני רוצה להכין את המוס רק בשני טעמים ולהכפיל את הכמות בשוקולד נוסף, שיהיה 2 שוקולד פרה חלב ו2 שוקולד...»»
34
ציון 10
ממש מיוחד. כולם אהבו. טיפה מתוק מידי.
33
ציון 10
קינוח מעולה. פשוט להכנה מקסים למראה ומדהים בטעמו.
32
אבי המתכונים שלך נפלאים, האם אפשר להכין את המוס כעוגה בתבנית קפיצית מס' 26?
בנוסף הייתי שמחה לקבל...»»
31
ציון 10
אין לי מה לומר חוץ מ מ ד ה י ם.
קינוח ששווה כל דקת עבודה.
קיבלתי מחמאות מכל האורחים,תודה
30
הכנתי ופיזרתי מעל פקאן סיני מגורד וקרם קרמל - יצא ממש מעולה!
אחלה מתכון, תודה אבי!
28
ציון 10
קל מאוד להכנה (הכנתי עם הילדים שעזרו מאוד בשלב הערבוב) ויצא פשוט תענוד, מחמאות מפה ועד להודעה חדשה !
27
ציון 10
מצוין! זכה רק למחמאות..
(רק- מאוד משמין)
26
אף אחד לא שמע על ג'לטין? מחולל פלאות
25
ציון 10
מצטרפת למחמאות - מכינה את המוס בכל אירוע מצומצם והוא תמיד זוכה למחמאות.
24
ציון 10
הי אבי, הכנתי כבר פעמיים, כל פעם קוצר מחמאות מחדש. מתכון מעולה וקל להכנה.תודה.
23
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב משמאל לתמונה.
22
לכמה מנות זה מספיק?
21
ציון 10
פשוט חבל על הזמן יצא מדהים כל הכבוד!!!
20
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קרם אינו מוס, בכדי לקבל מוס יש צורך במרכיב אוורירי, אינסטנט פודינג אינו מוס, קיימת אבקה אחרת להכנת מוס...»»
18
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה לא בדיוק מוס אבל כקרם אפשר בהחלט.
1 שמנת מתוקה לכל 1 קופסה אינסטנט פודינג.
17
לאבי! יש לי 3 קופסאות של איסטנט פודינג שוקולד האם ניתן להכין מהם מוס בתוספת של שמנת מתוקה? מחכה לתשובתך אפטר אורית .
16
ציון 10
מעולה!!!
15
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר לזרז את הייצוב בהקפאה אבל לא להגיש קפוא.
14
אני יכולה לשים אותם במקפיא ולא במקרר כדי שתוך שעתיים יהיה מוכן
13
ציון 10
פשוט מדהים .תודה על המתכון
12
ציון 10
המוס קל הכנה וממש טעים יש לך מתכונים ססוף הדרך.
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל יש צורך בקרור של 10 שעות לפחות, תבנית 24.
10
האם אפשר לשים את הקינוח על תבנית עוגה ואם כן על איזה גודל של תבנית 26 או 24?
תודה
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה רק בצילום, קקאו לפעמים נראה בצילום בצבע משונה, גם פרג.
8
למה השכבה למעלה צהובה?
כתוב לפזר מעל קקאו או שוקולד..
7
ניתן לא לחלק למנות ובמקום זאת לעשות הכל בכלי אחת למעו "עוגה"? תודה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, ניתן להקפיא, לא לצקת עד שולי הכלי, לעטוף בניילון צמיד, להעביר להפשרה במקרר ל-6 שעות, לפני ההגשה להניח מעט בטמפרטורת החדר.
5
מלי58 (מנוסה)
אבי, האם ניתן להקפיא?
4
ציון 10
הכנתי כקינוח לארוחת שישי והתגובות היו נדהמות. מעולה פשוט מעולה.
3
o.k. תודה. ינוסה וידווח. צריך להיות משהו משהו.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך מכיוון שתערובות השוקולדים מצוננות והקצפת המקופלת תצנן אותם יותר, פשוט לצקת בעדינות.
1
אבי,
בין שיכבה אחת לשניה, צריך לצנן מעט כדי שהשכבות לא יתערבבו ותהי צורה כמו של עוגת שיש ?

קינוח מוס שלושה שוקולדים

By Published: להגשה בגביעי קינוח מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 17 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 100 גר' שוקולד מריר קצוץ 100 גר' שוקולד חלב קצוץ 100 גר' שוקולד לבן קצוץ 60 גר' חמאה רכה 3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת 3 כפות אבקת סוכר שוקולד מגו...... Directions:
מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת, מוסיפים 20 גר' חמאה לכל קערה. מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה, אם יש...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר