Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:33
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סהרוני שקדים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7852   

סהרוני שקדים
36 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

280 גר' קמח
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים טחונים
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
אבקת סוכר לקישוט

דרך הכנה
  1. מניחים את הקמח, אבקת הסוכר והשקדים הטחונים בקערת מעבד מזון, מפעילים למספר שניות לערבוב.
  2. מוסיפים את קוביות החמאה ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית, ממשיכים להפעיל בפולסים רק עד שהתערובת מתאחדת לבצק.
  3. מוציאים ואוספים לכדור, עוטפים בניילון ומאחסנים שעה במקרר.
  4. מחממים את התנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  5. מוצאים את הבצק מהמקרר, קורצים כדורים בקוטר 3 ס"מ, מגלגלים כל כדור לגליל, יוצרים מכל גליל סהרון כאשר הקצוות צרים, מניחים בתבנית על נייר האפיה, אם הבצק מתחמם מתרכך וקשה לעיצוב מחזירים לקירור נוסף במקרר.
  6. אופים כ-20 דקות או עד להזהבה קלה, מוציאים ומצננים 10 דקות בתבנית, מרימים בעדינות בעזרת מרית כל עוגיה ומניחים על רשת לצינון מלא.
  7. לאחר הצינון זורים מעל אבקת סוכר.
  8. מאחסנים בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
לא להחליף לסוכר מגורען. אפשר לטחון את הסוכר לאבקה בקלות.
לגבי החלפה בקוקוס, התוצאה לא ידועה וזה משנה את המתכון.
6
האם אפשר להחליף שקדים בקוקוס ואת האבקת סוכר בסוכר?
5
ראובן מ. (עורך)
הבצק לא היה קר מספיק. להבא הכנס למקפיא ולאחר מכן הכנס מיד לאפיה לפני שהחמאה תימס.
4
ציון 2
השתמשתי במתכון זה והעוגיות יצאו פחוסות מדוע?
2
האם ניתן להכין את הבצק במיקסר (למי שאין מעבד מזון)
1
האם אפשר אגוזי מלך?

סהרוני שקדים

By Published: מאת אבי מ. 1 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 36 Ingredients: 280 גר' קמח100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים טחונים200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1 כפית תמצית ונילאבקת סוכר לקישוט...... Directions:
מניחים את הקמח, אבקת הסוכר והשקדים הטחונים בקערת מעבד מזון, מפעילים למספר שניות לערבוב.מוסיפים את קוביות החמאה ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית, ממשיכים להפעיל בפולסים רק עד ש...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר