Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סהרונים מבצק גבינות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6552   

סהרונים מבצק גבינות
60 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינה לבנה
1 קופסה קוטג'
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
200 גר' מרגרינה או חמאה רכה
½ 2 כוסות קמח תופח
כפית מלח
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט שומשום
דרך הכנה
  1. לערבב ולאחד את כל החומרים לבצק בקערה או בקערת מיקסר,
  2. לקרר בכלי סגור או עטוף בניילון במקרר לפחות 8 שעות.
  3. לחלק ל-5 חלקים ולרדד כל חלק לעיגול בקוטר 30 ס"מ.
  4. לחתוך בסכין חד כל עיגול ל-12 משולשים ולגלגל לסהרונים מהצד הרחב אל הצר.
  5. להניח בתבנית על נייר אפיה ולמרוח ביצה טרופה.
  6. לפזר מעט שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה עד להשחמה קלה.
  7. להוציא ולצנן על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
האם אפשר להקפיא את הסהרונים
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
שבוע טוב ,אפשר להכין מראש ולמם לפני ההגשה?
סהרונים מבצק גבינות By , 2005-06-29T07:06:06+03:00 סהרונים מבצק גבינות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 60 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינה לבנה1 קופסה קוטג'200 גר' גבינה צהובה מגוררת200 גר' מרגרינה או חמאה רכה½ 2 כוסות קמח תופחכפית מלחלציפוי:ביצה טרופהמעט שומשום ... Instructions: לערבב ולאחד את כל החומרים לבצק בקערה או בקערת מיקסר,לקרר בכלי סגור או עטוף בניילון במקרר לפחות 8 שעות.לחלק ל-5 חלקים ולרדד כל חלק לעיגול בקוטר 30 ס"מ.לחתוך בסכי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר