Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 20:19
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Madeleines עוגיות צרפתיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7526   

Madeleines עוגיות צרפתיות
48 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
3 ביצים 
150 גר' סוכר
150 גר' קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
150 גר' חמאה מומסת ומצוננת
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת קליפת לימון
אבקת סוכר לקישוט
תבנית שקעים ל- Madeleines *
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים את תבנית/תבניות השקעים.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מניחים בצד.
  3. מניחים את הביצים עם הסוכר בקערה המונחת על סיר עם מים חמים, מקציפים בעזרת מקצף/מטרף ידני עד שהתערובת הופכת חמימה ובהירה.
  4. מסירים מהאש ומעבירים לקערת מיקסר או לקערה רגילה וממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת והופכת סמיכה.
  5. מקפלים את הקמח בעדינות לתערובת הביצים, מוסיפים בקיפול את החמאה המומסת, גרידת קליפת הלימון ותמצית הוניל.
  6. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לשקעים בתבנית עד למחצית הגובה.
  7. מכניסים לתנור לאפיה של כ-12 דקות עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים לדקה, משחררים מייד את העוגיות מהתבנית ומצננים על רשת, ממשיכים באותו תהליך עם שארית התערובת.
  8. לאחר הצינון מנפים מעל מעט אבקת סוכר.
הערות
* ניתן להשתמש בכל תבנית אחרת עם שקעים נמוכים, גם מסיליקון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

Madeleines עוגיות צרפתיות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 48 Ingredients: 3 ביצים 150 גר' סוכר150 גר' קמח1/2 כפית אבקת אפיה150 גר' חמאה מומסת ומצוננת1 כפית תמצית וניל1 כפית גרידת קליפת לימוןאבקת סוכר לקישוטתבנית שקעים ל- Madel...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, משמנים את תבנית/תבניות השקעים.מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מניחים בצד.מניחים את הביצים עם הסוכר בקערה המונחת על סיר עם מים חמים, מקציפים בעזרת מקצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר