Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:47
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה דבש תפוז

עוגת גבינה בטעם דבש עדין בניחוח תפוזים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5330   

עוגת גבינה דבש תפוז
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים
לבסיס:
1/2 1 כוסות פירורי ביסקויט
2 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית גרידת קליפת תפוז
80 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
למלית:
750 גר' גבינה 9%
1/2 כוס דבש הדרים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
4 כפות קורנפלור
1 כפית גרידת קליפת לימון
1 כף גרידת קלית תפוז
לציפוי:
2 מיכלים שמנת חמוצה
3 כפות דבש
2 כפיות גרידת קליפת תפוז
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-150°, מרפדים תבנית 24 במייר אפיה, משמנים קלות את הדפנות.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס לתערובת פירורית אחידה, משטחים על נייר האפיה בתבנית ומעט על הדפנות, מניחים בצד.
  3. בקערה מערבבים את הגבינה, הדבש, הסוכר, המיץ, הוניל והביצים לתערובת אחידה.
  4. מנפים מעל את הקורנפלור ומוסיפים את גרידת התפוז והלימון, מערבבים היטב.
  5. יוצקים על התחתית בתבנית ומחליקים.
  6. מכניסים לאפיה של שעה, העוגה תתפח מעט בצידיה ותזהיב/תשחים מעט.
  7. לקראת תום האפיה מערבבים את חומרי הציפוי ומניחים בצד.
  8. מוציאים את העוגה, מניחים על רשת ומניחים לעוגה לצנוח לגובה אחיד, מספר דקות.
  9. סוגרים את חום התנור ויוצקים את הציפוי מעל באופן אחיד.
  10. מכניסים לתנור כבוי ל-8 דקות או עד שהציפוי מתייצב - מאבד מעט את הברק ואינו נוזלי.
  11. מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת.
  12. מעבירים את העוגה בתבנית למקרר למשך 3 שעות לפחות להתייצבות.
  13. מוציאים ומשחררים מהתבנית.
  14. להגשה, מוציאים מהמקרר ופורסים, מניחים 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
מישהו ניסה מתכון זה?

עוגת גבינה דבש תפוז

By Published: עוגת גבינה בטעם דבש עדין בניחוח תפוזים. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבסיס:1/2 1 כוסות פירורי ביסקויט2 כפות אבקת סוכר1/2 כפית גרידת קליפת תפוז80 גר' חמאה או מרגרינה מומסתלמלית:750 גר' גבינה 9%1...... Directions:
מחממים את התנור ל-150°, מרפדים תבנית 24 במייר אפיה, משמנים קלות את הדפנות.מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס לתערובת פירורית אחידה, משטחים על נייר האפיה בתבנית ומעט על הדפנות, מניחים בצד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר