Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 14:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מתאבני גבינה וסלמון מעושן

מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9287   

מתאבני גבינה וסלמון מעושן
32 מנות
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים

300 גר' סלמון מעושן פרוס
250 גר' גבינת שמנת
3 כפות עירית קצוצה דק
כ-30 עלי תרד שטופים
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
8 טורטיות
200 גר' פלפלים קלויים

דרך הכנה
  1. מרתיחים מעט מים בסיר, מוסיפים את עלי התרד ומבשלים דקה בלבד, מוציאים עם כף מסננת ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח, מסננים לאחר 30 שניות ומייבשים.
  2. את כל השכבות מניחים במרחק 2 ס"מ מהשוליים.
  3. מניחים טורטיה על משטח עבודה, מניחים מעל את עלי התרד.
  4. מורחים ב-1/8 כמות הגבינה ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  5. מפזרים מעל מעט מהעירית, מניחים פרוסות סלמון בשכבה אחת ומעל את הפלפלים הקלויים בשכבה אחת.
  6. מגלגלים את הטורטיה לגלילה הדוקה, עוטפים צמוד בניילון צמיד ומאחסנים במקרר ל-30 דקות עד 6 שעות.
  7. מוציאים מהמקרר, קוטמים את הצדדים ומחלקים כל טוריה ל-4 חלקים, מסירים את הניילון.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר.
הערות
  • טורטיות מוכנות ניתן לקנות בכל מרכול או מעדניה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
במה אפשר להחליף את הטורטיות?
אני לא מסתדרת איתם
8
ראובן מ. (עורך)
ניתן להחליף בעלים דומים, כמו עלי מנגולד או בפטריות פרוסות באותה הכמות
7
אני מארחת בשבועות וזה נראה לי מתכון נהדר. הבעיה שאני לא בטוחה שכולם אוהבים תרד, האם אפשר להחליף אותו במשהו אחר?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ברוכה הבאה ושיהיה לך בהנאה.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן אם הכוונה להניח על החביתיות ולגלגל כמו עם טורטיות.
3
אבי שלום.האם ניתן להשתמש במילוי זה גם בבלינצ'ס?
תודה
1
איך מכינים לבד בבית טורטיות
מתאבני גבינה וסלמון מעושן By , 2005-06-01T09:06:18+03:00 מתאבני גבינה וסלמון מעושן מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 32 Tags: none Ingredients: - 300 גר' סלמון מעושן פרוס250 גר' גבינת שמנת3 כפות עירית קצוצה דקכ-30 עלי תרד שטופיםפלפל שחור גרוס לפי הטעם8 טורטיות 200 גר' פלפלים קלויים... Instructions: מרתיחים מעט מים בסיר, מוסיפים את עלי התרד ומבשלים דקה בלבד, מוציאים עם כף מסננת ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח, מסננים לאחר 30 שניות ומייבשים.את כל השכבות מניחים במרחק 2 ס"מ מהשולי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר