Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילות גבינה וסלמון

גלילות חביתית פטרוזיליה במלית גבינה וסלמון.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7360   

גלילות גבינה וסלמון
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לחביתית:
4 ביצים
1/4 כפית מלח
6 כפות פטרוזילה קצוצה דק
2 כפות קמח
למלית:
150 גר' סלמון מעושן
200 גר' גבינת שמנת
100 גר' גבינת עיזים רכה
1 מלפפון בינוני
1 עגבניה בינונית
1 כף פטרוזילה קצוצה בינוני
מעט פלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 20X30 ומשמנים את הנייר והדפנות.
  2. מקציפים את הביצים כ-5 דקות עם המלח בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה ומנפים מעל את הקמח, מקפלים בעדינות לתערובת.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לאפיה של כ-10 דקות או עד שהבלילה משחימה קלות, מוציאים והופכים מיד על נייר אפיה נוסף, מסירים את נייר האפיה הדבוק ומצננים.
  5. מערבבים ומועכים בקערה את גבינת השמנת וגבינת העיזים לתערובת אחידה.
  6. מקלפים את המלפפון ומקצצים דק, מניחים בקערה נוספת.
  7. חולטים את העגביה וקולפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים, קוצצים את בשר העגבניה ומוסיפים לקערת המלפפון.
  8. חותכים את הסלמון לרצועות אורך של 2 ס"מ, חותכים לרצועות רוחב של 1 ס"מ ומוסיפים לקערת הירקות, מוסיפים את הפטרוזילה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  9. מניחים ניילון צמיד על משטח, מניחים עליו את החביתית, מורחים את החביתית בתערובת הגבינות.
  10. מערבבים את הירקות והסלמון בקערה, מפזרים באופו שווה על תערובת הגבינות.
  11. מגלגלים את החביתית מהצד הארוך לגלילה הדוקה, עוטפים בניילון וסוגרים היטב, מעבירים לצימון במקרר לשעה.
  12. מוציאים את הגלילה מהמקרר ומסירים את הניילון, חותכים ל-4 חלקים שווים.
  13. מניחים גלילה בצלחת ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
נראה מתכון מעולה.. ניתן להשתמש בקמח תפו"א במקום בקמח רגיל?
9
ראובן מ. (עורך)
בוודאי
8
האם אפשר להכין את זה 12 שעות מראש ולשמור במקרר?
7
ראובן מ. (עורך)
טעות ברישום, מזל שהיה רשום כפית ולא כפיות...
6
רציתי לשאול האם המתכון דורש 14 כפיות מלח? האם זה נכון? זה לא יותר מדי?
אשמח לקבל את תשובתכם המהירה!!
בתודה פנינה
4
מירי 1 (מקצוענ/ית)
האם אפשר להשתמש בחביתיות קפואות של מעדנות?
מירי
3
המון תודה.

גלילות גבינה וסלמון

By Published: גלילות חביתית פטרוזיליה במלית גבינה וסלמון. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: לחביתית:4 ביצים1/4 כפית מלח6 כפות פטרוזילה קצוצה דק2 כפות קמחלמלית:150 גר' סלמון מעושן200 גר' גבינת שמנת100 גר' גבינת עיזים רכה1 מלפפון בינוני...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 20X30 ומשמנים את הנייר והדפנות.מקציפים את הביצים כ-5 דקות עם המלח בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.מוסיפים את הפטרוזיל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר