Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 13:06
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס גבינות

מאפינס גבינות קוטג' וצ'אדר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11339   

* תמונה להמחשה
מאפינס גבינות
12 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1/2 כוס קמח תירס צהוב
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 60 גר' גבינת צ'דאר מגורדת
  • 1/2 כוס גבינת קוטג'
  • 1/4 כוס עירית קצוצה דק או בצל ירוק
  • 50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית 12 מאפינס או מניחים בשקעים עטרות נייר.
  2. מערבבים היטב בקערה את הקמח, קמח התירס, המלח ואבקת האפיה.
  3. יוצרים גומה ומוסיפים את הביצה טרופה קלות, את החלב, הגבינות, העירית והחמאה המומסת, מערבבים רק עד שהתערובת רטובה.
  4. יוצקים לשקעים בתבנית עד ל-2/3 הגובה.
  5. אופים כ-20 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים.
הערות
  • קמח תירס  צהוב - קמח תירס לפולנטה או ממליגה, לא קורנפלור.
  • ניתן להחליף את העירית בזיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ציון 8
הכנתי המאפינס, כולם נהנו היה טעים. אבל אני הרגשתי שזה מעט יבש ורציתי לדעת האם המרקם באמת אמור להיות אוורירי וקצת יבש.
9
ראובן מ. (עורך)
כנראה מדובר ב-1/4 כוס
8
כמה כוסות עירית קצוצה?????????? זה נכון הכמות שכתובה 14 כוסות?
7
ציון 10
טעים מאוד!!!
5
הם ניתן להוסיף ירקות כמו תרד, תירס או פטריות למאפינס?
4
מה התחליף לקמח תירס?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מכינים כי ייחודם בשימוש בקמח התירס.
2
ואם אין את הקמח תירס?,תחליף?
1
ציון 10
הכנתי את המאפינס בתור תוספת לסלט עם גבינה בולגרית וזיתים, כולם ממש התלהבו, היה ממש טעים.

תודה
מאפינס גבינות By , 2005-05-28T20:05:34+03:00 מאפינס גבינות מאפינס גבינות קוטג' וצ'אדר. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוסות קמח 1/2 כוס קמח תירס צהוב 1/2 כפית מלח 3 כפיות אבקת אפיה 1 ביצה 1 כוס חלב ... Instructions: מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית 12 מאפינס או מניחים בשקעים עטרות נייר. מערבבים היטב בקערה את הקמח, קמח התירס, המלח ואבקת האפיה. יוצרים גומה ומוסיפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר