Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:48
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה פסיפלורה אפויה

עוגת גבינה פסיפלורה אפויה בציפוי פסיפלורה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10128   

עוגת גבינה פסיפלורה אפויה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
תוכן 4 פסיפלורות
לציפוי:
1 כוס מים
2 כפות סוכר
1/2 1 כפיות ג'לטין
תוכן 3 פסיפלורות
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-175°.
  2. מערבבים את מרכיבי התחתית בקערה ומפזרים על תחתית ומעט על הדפנות של תבנית 24 משומנת קלות, מהדקים.
  3. בקערת מערבל מערבבים את הגבינה, הסוכר, השמנת, הקורנפלור ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עירבוב.
  5. מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת, מערבבים במסננת להוצאת כל הנוזל, מוסיפים את הנוזל ו-1/4 מכמות הגרעינים לתערובת הגבינה ומערבבים.
  6. יוצקים לתבנית על התחתית המוכנה.
  7. אופים כשעה או עד שהעוגה מתיצבת, משאירים בתנור לצינון כשהדלת פתוחה כ-30 דקות.
  8. מוציאים ומצננים לחלוטין.
  9. להכנת הציפוי, מרככים את הג'לטין במים מספר דקות, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול על אדים עד להמסה, מצננים מעט.
  10. מעבירים את תוכן הפסיפלורות במסננת ומועכים מעט להוצאת כל הנוזלים וסינון הגרעינים, מוסיפים את הנוזל ומחיצית כמות הגרעינים לתערובת הג'לטין ומערבבים.
  11. יוצקים על העוגה הקרה ומצננים.
הערות
  • ניתן להוסיף מגרעיני הפסיפלורה לפי הטעם.
  • ניתן להשתמש לתחתית בפירורי ביסקויט שוקולד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ראובן מ. (עורך)
לא מרסקים; מסננים את התוכן כדי למצות את הנוזל, ואותו מוסיפים לתערובת (עם רבע מכמות הזרעים).
12
איך מרסקים את הפספלורה? הגרעינים ממש קשים
11
ראובן מ. (עורך)
ויקיפדיה: צמחונים ושומרי כשרות המעדיפים תחליפים צמחיים לג'לטין במאכלים, משתמשים בטפיוקה...»»
9
שלום, חיפשתי מתכון לעוגת פסיפלורה או לפאי פסיפלורה, אבל כל מתכון שמצאתי מכיל ג'לטין. האם אפשר להחליף את הג'לטין בחומר אחר?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אינני ממליץ להקפיא עוגות גבינה אם במוס או כל עוגת גבינה.
7
שאלה לגבי איחסון עוגות/מוס.
האם את כול הטורט/מוס/וגבינה ניתן לשמור במקפיא לאחר ההכנה ולהוציא ל 3...»»
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מחית פסיפלוה קפואה ניתן להשיג במעדניות, חניות ירקות מסוימות ובחנויות לממכר צרכי אפיה.
5
איפה ניתן להשיג מחית פסיפלורה במידה ואין טרי
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
רצוי טרי, פשוט לרסק בבלנדר למחית.
3
אבי, מחית - הכוונה מפרי טרי, נכון ?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר, חצי כוס מחית פרי בערך למלית ועוד חצי כוס לציפוי.
1
Y איזו עוגה מהממת.
אבי, האם אפשר להשתמש גם בפרי אחר? ומה הכמות ?

עוגת גבינה פסיפלורה אפויה

By Published: עוגת גבינה פסיפלורה אפויה בציפוי פסיפלורה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית:1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננתלמלית:750 גר' גבינת שמנת3/4 כוס סוכר1/2 כוס ...... Directions:
מחממים תנור ל-175°. מערבבים את מרכיבי התחתית בקערה ומפזרים על תחתית ומעט על הדפנות של תבנית 24 משומנת קלות, מהדקים. בקערת מערבל מערבבים את הגבינה, הסוכר, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר