Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 02:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה קפוצ'ינו

עוגת גבינה אפויה בטעם קפה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8572   

עוגת גבינה קפוצ'ינו
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לבסיס:
1 כוסות אגוזי פקאן קלויים קצוצים דק
1/2 כוס פירורי ביסקויט
50 גר' חמאה מומסת
2 כפיות קקאו
5 כפות סוכר
למלית:
1/4 כוס מים רותחים
1 כף קפה נמס
1 כפית קקאו
2 כפות ליקר קפה קלואה
1 קג' גבינת "טוב טעם"
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-160°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24 עם תחתית מתפרקת.
  2. מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר והקקאו בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את האגוזים הקצוצים דק ופירורי הבסקויט ומערבבים.
  3. משטחים את התערובת בתבנית ומכניסים לאפיה של 10 דקות, מוציאים ומצננים.
  4. מעלים את חום התנור ל-200°.
  5. בקערה קטנה ממיסים את הקפה נמס והקקאו במים הרותחים, מניחים בצד.
  6. בקערת המיקסר או בקערה רגילה מקציפים את הגבינה עם הסוכר כדקה, מוסיפים את הליקר תערובת הקפה ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה.
  8. מוסיפים את השמנת והקורנפלור ומקציפים 30 שניות.
  9. יוצקים על הבסיס בתבנית ומכניסים לאפיה של 6 דקות, מורידים את חום התנור ל-160° ואופים עוד כשעה או עד שהעוגה התייצבה אך המרכז עדיין רוטט מעט.
  10. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת, מניחים עוד שעה להתייצבות המלית לפני חיתוך.
  11. לשמור במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
ראובן מ. (עורך)
בצק פריך אולי הכי קרוב לזה.
11
האם ניתן להשתמש בבצק אחר,כבסיס למלית זו?
10
וואי נהדר אני מחפשת את המתכון שלה כבר המון זמן תודה רבה:)
9
ראובן מ. (עורך)
בעקרון - כן :)
8
האם המתכון הזה זהה לעוגת גבינת קפוצ'ינו שמגישים בבתי הקפה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא משמעותי, העוגה תהיה נמוכה יותר, אם את רוצה לשמור על הפרופרוציה בתבנית 26 יש להוסיף לחומרים 20%.
2
בנוגע לגבינת "טוב טעם" האם הכוונה היא לגבינה שמנה באחוזי שומן מסויימים? מה התחליפים שאפשר להשתמש?
1
לקראת חג השבועות אני רוצה להכין עוגה זו.מעולם לא אפיתי עוגות גבינה! יש מישהו שניסה וממליץ על עוגת גבינה קפוצינו?

עוגת גבינה קפוצ'ינו

By Published: עוגת גבינה אפויה בטעם קפה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבסיס:1 כוסות אגוזי פקאן קלויים קצוצים דק1/2 כוס פירורי ביסקויט50 גר' חמאה מומסת2 כפיות קקאו5 כפות סוכרלמלית:1/4 כוס מים ...... Directions:
מחממים תנור ל-160°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24 עם תחתית מתפרקת.מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר והקקאו בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את האגוזים הקצוצים דק ופירורי הבסקויט ומערבבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר