Pesto
תפריט
ו', 22 ספט 2017, 12:57
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביף בורגיניון

תבשיל בשר ביין וירקות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11442   

ביף בורגיניון
4 מנות
בישול
שעתיים ויותר
קושי: לא צוין
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
1 קג' בשר לחי או צוואר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 בקבוק יין אדום יבש
2 גזרים קלופים פרוסים ליחידות של 3 ס"מ
1/2 שורש סלרי קלוף וחתוך לפרוסות
1 בצל גדול חתוך לרבעים
1 כרישה החלק הלבן בלבד פרוס ליחידות של 3 ס"מ
4 גבעולי סלרי פרוסים ליחידות של 3 ס"מ
8 שיני שום שלמות
3 עלי דפנה
1 כפית פלפל שחור שלם
3 גבעולי טימין טרי
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
2 ליטר ציר בשר
דרך הכנה
  1. בסיר גדול מניחים את הירקות, היין והתבלינים, מביאים לרתיחה ומצננים לחלוטין.
  2. מוסיפים את קוביות הבשר, מכסים ומניחים במקרר ל-12 שעות לפחות.
  3. מוציאים את קוביות הבשר מהמישרה ומייבשים היטב.
  4. מסננים את הירקות מהמישרה ומניחים בצד.
  5. מחממים את שמן הזית בסיר נוסף ומטגנים את קוביות הבשר לאטימה, מוציאים מהסיר.
  6. מוסיפים את נוזלי המשרה וציר הבשר ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי.
  7. מוסיפים את הירקות מהמשרה וממשיכים לבשל עד להתרככות הבשר.
  8. טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  9. מגישים את הבשר בתוספת מעט מהירקות ורוטב ומחית תפו"א ליד.
הערות
  • למאותגרים, ניתן לאפות את התבשיל בתנור שחומם ל-180° כ-3-4 שעות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
הלא רשום בסעיף 1...
2
איפה משתמשים במנה ביין ובאיזה שלב של הבישול לא מצויין במתכון ?
1
ציון 10
יצא נהדר מיוחד וטעים, מומלץ לאירוח.

ביף בורגיניון

By Published: תבשיל בשר ביין וירקות. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 קג' בשר לחי או צוואר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ1 בקבוק יין אדום יבש2 גזרים קלופים פרוסים ליחידות של 3 ס"מ1/2 שורש סלרי קלוף וחתוך לפרוסות1 בצל גדול ...... Directions:
בסיר גדול מניחים את הירקות, היין והתבלינים, מביאים לרתיחה ומצננים לחלוטין.מוסיפים את קוביות הבשר, מכסים ומניחים במקרר ל-12 שעות לפחות.מוציאים את קוביות הבשר מהמישרה ומייבשים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר