Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:05
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות אגוזי מלך וצימוקים

עוגיות אגוזים וצימוקים רכות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7232   

עוגיות אגוזי מלך וצימוקים
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
180 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
200 גר' קמח תופח כשר לפסח
100 גר' צימוקים קצוצים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה.
  3. מוסיפים את הביצה תוך כדי הקצפה, מגרדים את הקערה ומקציפים שוב.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט, מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים.
  5. מנטפים כמות של כף על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ בין העוגיות.
  6. אופים כ-15 דקות או עד שהעוגיות מתקשות אך עדיין בהירות.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
  • לא לפסח, ניתן להכין את העוגיות עם קמח תופח רגיל.
  • ניתן להחליף את הצימוקים בכמות זהה של שוקולד צ'יפס או כל פרי מסוכר קצוץ. 

עוגיות אגוזי מלך וצימוקים

By Published: עוגיות אגוזים וצימוקים רכות. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 180 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/2 כוס סוכר1 ביצה200 גר' קמח תופח כשר לפסח100 גר' צימוקים קצוצים100 גר' אגוזי מלך קצוצים ...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה.מוסיפים את הביצה תוך כדי הקצפה, מגרדים את הקערה ומקציפים שוב.מוסיפים את ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר