Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:31
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדירת פארסניפ עם כבש ועגבניות

מתכון של השף שלום שטרית.

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4994   

קדירת פארסניפ עם כבש ועגבניות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גרם פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות
500 גרם בשר כתף כבש (או בשר בקר לקדירה) חתוך לקוביות
כרישה קצוצה
2 שיני שום
8 עגבניות גדולות קצוצות או קופסא של עבגניות קצוצות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
פלפל לבן
כוס יין אדום יבש
מעט שמן זית
דרך הכנה

הפארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן או שורש פטרוזיליה מעובה בעל מרקם סיבי. הפארסניפ מכיל כמויות גבוהות של ויטמין C, אשלגן וחומצה פולית. 
מתאים למגוון של שימושים בבישול, אפייה, מאכלי קדירה על בסיס בשר או עוף, הכנת צ'יפסים או פירה. כמו כן אפשר לשלב אותו במרק ואף להכין ממנו ריבה. הפארסניפ נשמר היטב במקרר באריזת פלסטיק עד לתקופה של שבועיים.

  1. סוגרים את קוביות הבשר בטיגון בשמן זית חם מאוד בתוך סיר ומשחימים אותן מכל הצדדים. שומרים את הקוביות בקערה.
  2. לאותו הסיר מכניסים את הכרישה ומטגנים עד שתתרכך.
  3. מוסיפים את היין ומרתיחים עד התאדות הנוזלים.
  4. מוסיפים את הפארסניפ ומערבבים היטב, מוסיפים את הבשר, העגבניות והתבלינים ומערבבים.
  5. מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול בסיר מכוסה על אש נמוכה, כשעה וחצי.
  6. אם במהלך הבישול חסרים נוזלים אפשר להוסיף מעט מים חמים.

קדירת פארסניפ עם כבש ועגבניות

By Published:

מתכון של השף שלום שטרית.

מאת אבי מ.
0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גרם פארסניפ קלוף וחתוך לקוביות 500 גרם בשר כתף כבש (או בשר בקר לקדירה) חתוך לקוביות כרישה קצוצה 2 שיני שום 8 עגבניות גדולות קצוצות או קופסא של עבגניות קצוצות 1/2 כפית...... Directions:
הפארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן או שורש פטרוזיליה מעובה בעל מרקם סיבי. הפארסניפ מכיל כמויות גבוהות של ויטמין C, אשלגן וחומצה פולית. מתאים למגוון של ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר