Pesto
תפריט
ש', 25 נוב 2017, 01:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבה ללא סוכר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11439   

ריבה ללא סוכר
בישול
ללא סוכר
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 קג' פרי (כל פרי טוב לצורך המתכון)
1/2 כוס מים
1 כף מים מים חמים
ממתיק מלאכותי עמיד בחום שווה ערך ל-400 גר' סוכר
15 גר' ג'לטין רגיל
1/4 כוס מים
דרך הכנה
  1. מגלענים את הפרי וחותכים לחתיכות קטנות, מניחים בסיר ומבשלים עם 1/2 כוס מים עד להתרככות הפרי. מסירים מהאש.
  2. ממיסים את הממתיק בכף מים חמים, מוסיפים לתערובת הפרי החמה.
  3. ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים פושרים, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול עד להמסה מושלמת, מוסיפים לתערובת הפרי ומערבבים היטב, מחממים עד לרתיחה ומסירים מהאש.
  4. יוצקים לצנצנות מעוקרות וסוגרים במכסה מתאים.
הערות
  • ניתן להפחית את כמות הממתיק לשווה ערך ל-300 גר' סוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
כן, כמו במתכון הזה
6
האם אפשר להכין ריבה ממנגו ואם כן איך?
5
כדאי למלא את הצנצנת עד למעלה בריבה בעודה חמה לסגור במכסה מתברג ולהפוך עד להתקררות.
3
אז אם צריך 85% ויש לי 45% צריך להשתמש בכמות חומר כפולה? לדוגמה במקום 100 גרם לשים 200 גרם?? 10Q
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ריכוז (באחוזים) הגולוקוז בתמיסה.
1
היי
לגבי גלוקוזה . מה הכוונה 45% ו85% מה האחוז מציין?

ריבה ללא סוכר

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 1/2 קג' פרי (כל פרי טוב לצורך המתכון)1/2 כוס מים1 כף מים מים חמיםממתיק מלאכותי עמיד בחום שווה ערך ל-400 גר' סוכר 15 גר' ג'לטין רגיל1/4 כוס מים...... Directions:
מגלענים את הפרי וחותכים לחתיכות קטנות, מניחים בסיר ומבשלים עם 1/2 כוס מים עד להתרככות הפרי. מסירים מהאש. ממיסים את הממתיק בכף מים חמים, מוסיפים לתערובת הפרי החמה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר