Pesto
תפריט
ה', 26 אפר 2018, 12:24
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בישקוטי ללא סוכר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4753   

בישקוטי ללא סוכר
40 מנות
אפיה
ללא סוכר
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
1/2 2 כפות פרוקטוזה
1 ביצה גדולה + 2 חלבונים
60 גר' מרגרינה רכה
מיץ וגרידת קליפה מלימון בינוני
1/8 כפית תמצית שקדים
1/2 1 כוסות קמח מנופה
3 כפיות שטוחות אבקת אפיה
1 כוס שקדים קלויים (לא מומלחים) קצוצים
דרך הכנה
  1. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הפרוקטוזה עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מוציאים למשטח מקומח קלות ויוצרים גליל ארוך ומניחים על נייר אפיה בתבנית, משטחים מעט את הגליל.
  3. אופים בתנור שחומם ל-180° כ-40 דקות.
  4. מוציאים מהתנור וחתכים פרוסות בעובי 1 ס"מ בעזרת סכין משוננת חדה.
  5. מניחים את הפרוסות על צידן החתוך בתבנית וממשיכים לאפות עוד כ-10 דקות מכל צד עד שהבישקוטי מתיבשים, יש להזהר לא לשרוף אותם.
  6. מצננים לחלוטין על רשת ומאחסנים בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
כמו בתשובה 7
8
האם אפשר להחליף את הפרוקטוזה ב"דיאטיפ" ואם כן מה היחס? כמות השווה לחמש כפות?
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להשתמש ב"כמו סוכר", כמות השווה ל-5 כפות סוכר או פחות, לנסות ולהתאים מתיקות מכיוון שהעוגיות אינן אמורות להיות מאד מתוקות.
6
האם אפשר להשתמש ב"כמו סוכר" במקום הפרוקטוזה ואם כן מה הכמות
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להבין, המתכון מיועד למי שאינו רוצה להשתמש בסוכר רגיל.
4
דפנה (מנוסה)
לפרוקטוז יש אותה כמות קלוריות כמו לסוכר וגם אותה כמות פחמימות .בגוף הוא מתנהג כמו סוכר רגיל .אז לא ברור לי למה להשתמש בו.
3
תודה על המידע והעזרה.
1
אבי, מה זה פרוקטוזה? תחליף לסוכר שניתן לאפות איתו?
זה בא באבקה או נוזל ?

בישקוטי ללא סוכר

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 40 Ingredients: 1/2 2 כפות פרוקטוזה1 ביצה גדולה + 2 חלבונים60 גר' מרגרינה רכהמיץ וגרידת קליפה מלימון בינוני1/8 כפית תמצית שקדים1/2 1 כוסות קמח מנופה3 כפיות שטוחות אבקת אפיה1 ...... Directions:
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הפרוקטוזה עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת בצק אחיד.מוציאים למשטח מקומח קלות ויוצרים גליל ארוך ומניחים על ני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר