Pesto
תפריט
ב', 10 דצמ 2018, 14:02
110406 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שקדים Amaretti

עוגיות שקדים איטלקיות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8589   

עוגיות שקדים Amaretti
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

250 גר' שקדים מולבנים קלויים קלות
1 כוס סוכר
2 חלבונים גדולים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים קלות נייר אפיה ומניחים בתבנית נמוכת דפנות.
  2. מכניסים את השקדים עם הסוכר למעבד מזון ומעבדים/טוחנים לאבקה דקה, מעבירים לקערה ומוסיפים את החלבונים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכניסים לשקית זילוף עם פיה בקוטר 1 ס"מ ומזלפים עוגיות על נייר האפיה בקוטר 3 ס"מ ובמרחק 2 ס"מ בין העוגיות, מפזרים מעט סוכר על העוגיות.
  4. מכניסים לתנור ואופים בין 15-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב, מכבים את התנור ומשאירים לייבוש בתנור, העוגיות יראו סדוקות ויהפכו פריכות לאחר הצינון.
  5. ניתן לפזר על העוגיות שקדים מולבנים פרוסים או צנוברים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
COOKIES (מנוסה)
אני עדיין ממתינה למתכון של עבממבר (עוגיות שקדים).הבסיס הוא שקדים סוכר וחלבונים.
ניסיתי להכין את...»»
3
המון תודה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף בבוטנים קלויים, הטעם כמובן שונה ויש לשים לב לא לטחון זמן ארוך שכן בטחינה נוצר חום והשומן...»»
עוגיות שקדים Amaretti By , 2005-03-30T18:03:12+02:00 עוגיות שקדים Amaretti עוגיות שקדים איטלקיות. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 250 גר' שקדים מולבנים קלויים קלות 1 כוס סוכר2 חלבונים גדולים... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, משמנים קלות נייר אפיה ומניחים בתבנית נמוכת דפנות.מכניסים את השקדים עם הסוכר למעבד מזון ומעבדים/טוחנים לאבקה דקה, מעבירים לקערה ומוסיפים את החלבונים, מערבבים עד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר