Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:35
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שקדים Amaretti

עוגיות שקדים איטלקיות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8164   

עוגיות שקדים Amaretti
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

250 גר' שקדים מולבנים קלויים קלות
1 כוס סוכר
2 חלבונים גדולים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים קלות נייר אפיה ומניחים בתבנית נמוכת דפנות.
  2. מכניסים את השקדים עם הסוכר למעבד מזון ומעבדים/טוחנים לאבקה דקה, מעבירים לקערה ומוסיפים את החלבונים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכניסים לשקית זילוף עם פיה בקוטר 1 ס"מ ומזלפים עוגיות על נייר האפיה בקוטר 3 ס"מ ובמרחק 2 ס"מ בין העוגיות, מפזרים מעט סוכר על העוגיות.
  4. מכניסים לתנור ואופים בין 15-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב, מכבים את התנור ומשאירים לייבוש בתנור, העוגיות יראו סדוקות ויהפכו פריכות לאחר הצינון.
  5. ניתן לפזר על העוגיות שקדים מולבנים פרוסים או צנוברים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
COOKIES (מנוסה)
אני עדיין ממתינה למתכון של עבממבר (עוגיות שקדים).הבסיס הוא שקדים סוכר וחלבונים.
ניסיתי להכין את...»»
3
המון תודה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף בבוטנים קלויים, הטעם כמובן שונה ויש לשים לב לא לטחון זמן ארוך שכן בטחינה נוצר חום והשומן...»»

עוגיות שקדים Amaretti

By Published: עוגיות שקדים איטלקיות. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 250 גר' שקדים מולבנים קלויים קלות 1 כוס סוכר2 חלבונים גדולים...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים קלות נייר אפיה ומניחים בתבנית נמוכת דפנות.מכניסים את השקדים עם הסוכר למעבד מזון ומעבדים/טוחנים לאבקה דקה, מעבירים לקערה ומוסיפים את החלבונים, מערבבים עד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר