Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:35
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרון קוקוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6142   

מקרון קוקוס
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

3/4 2 כוסות קוקוס
1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')
2 כפיות גרידת קליפת תפוז
1 כפית תמצית וניל
3 חלבונים
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מחמממים את התנור ל-175°.
  2. מערבבים בקערה את הקוקוס עם החלב הממותק, גרידת קליפת תפוז ותמצית הוניל.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש.
  4. מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת ומערבבים לדילול.
  5. מקפלים את שארית הקצף לתערובת ומערבבים קלות לקבלת עיסה אחידה.
  6. מנטפים כמות של כפית או כף על נייר אפיה במרחק 3 ס"מ בין העוגיות.
  7. אופים עד להזהבה, 20 דקות לכמות של כפית או 25-30 דקות לכמות של כף.
  8. מוציאים ומצננים מספר דקות, מנתקים את העוגיות מהנייר ומניחים לקירור על רשת.
  9. ניתן לזלף את העוגיות בעזרת שקית זילוף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במתכון זה לא.
1
האם ניתן להמיר את החלב הממותק במשהו אחר

מקרון קוקוס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 3/4 2 כוסות קוקוס 1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')2 כפיות גרידת קליפת תפוז1 כפית תמצית וניל3 חלבוניםקורט מלח...... Directions:
מחמממים את התנור ל-175°.מערבבים בקערה את הקוקוס עם החלב הממותק, גרידת קליפת תפוז ותמצית הוניל.מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש.מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת ומערבב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר