Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 02:38
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרון קוקוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6455   

מקרון קוקוס
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

3/4 2 כוסות קוקוס
1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')
2 כפיות גרידת קליפת תפוז
1 כפית תמצית וניל
3 חלבונים
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מחמממים את התנור ל-175°.
  2. מערבבים בקערה את הקוקוס עם החלב הממותק, גרידת קליפת תפוז ותמצית הוניל.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש.
  4. מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת ומערבבים לדילול.
  5. מקפלים את שארית הקצף לתערובת ומערבבים קלות לקבלת עיסה אחידה.
  6. מנטפים כמות של כפית או כף על נייר אפיה במרחק 3 ס"מ בין העוגיות.
  7. אופים עד להזהבה, 20 דקות לכמות של כפית או 25-30 דקות לכמות של כף.
  8. מוציאים ומצננים מספר דקות, מנתקים את העוגיות מהנייר ומניחים לקירור על רשת.
  9. ניתן לזלף את העוגיות בעזרת שקית זילוף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במתכון זה לא.
1
האם ניתן להמיר את החלב הממותק במשהו אחר
מקרון קוקוס By , 2005-03-30T18:03:50+02:00 מקרון קוקוס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 3/4 2 כוסות קוקוס 1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')2 כפיות גרידת קליפת תפוז1 כפית תמצית וניל3 חלבוניםקורט מלח... Instructions: מחמממים את התנור ל-175°.מערבבים בקערה את הקוקוס עם החלב הממותק, גרידת קליפת תפוז ותמצית הוניל.מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש.מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת ומערבב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר