Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חרוסת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11228   

* תמונה להמחשה Olve Utne
חרוסת
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים
 
מרכיבים
100 גר' ממרח תמרים או תמרים מגולענים
100 גר' אגוזים קצוצים
100 גר' שקדים קצוצים
2 תפוחי עץ חמצמצים קלופים
1 כף גרידת לימון
2 כפות ליקר תפוזים
1/2 כפית קנמון טחון
1/2 כפית זנגוויל טחון
דרך הכנה
  1. מכניסים את התמרים, השקדים, האגוזים, והתפוחים למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא יותר מדי דקה.
  2. מוסיפים את גרידת הלימון, הליקר והתבלינים ומערבבים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אם מוסיפים יין מתוק לקידוש במקום ליקר - החרוסת יוצאת בטעם בלתי נשכח
1
במה אפשר להחליף את ליקר התפוזים???
חרוסת By , 2005-03-29T03:02:54+02:00 חרוסת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 100 גר' ממרח תמרים או תמרים מגולענים 100 גר' אגוזים קצוצים 100 גר' שקדים קצוצים 2 תפוחי עץ חמצמצים קלופים 1 כף גרידת לימון 2 כפות ליקר תפוזים 1/2 ... Instructions: מכניסים את התמרים, השקדים, האגוזים, והתפוחים למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא יותר מדי דקה. מוסיפים את גרידת הלימון, הליקר והתבלינים ומערבבים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר