Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:37
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס

מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 20095   

מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 9.2
[6 מדרגים]
 
מרכיבים

100 גר' חמאה או מרגרינה
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
1 כוס סוכר
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
1 כוס ריויון או יוגורט
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
150 גר' שוקולד צ'יפס

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, משמנים קלות תבנית שקעים ל-12 למאפינס.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח מניחים בצד.
  3. ממיסים בקערה במיקרוגל את החמאה והשוקולד לתערובת חלקה ללא גושים.
  4. מוסיפים את הסוכר, הביצה, תמצית הוניל והריויון ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את הקמח המנופה והשוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד שהתערובת נרטבת.
  6. יוצקים לתבנית מאפינס 12 שקעים עד לגובה 2/3.
  7. אופים כ-20 דקות או עד שהמאפינס קפיציים למגע, לא לאפות מעבר לכך.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
  • רצוי להניח עטרות נייר בשקעים שבתבנית להוצאה קלה לאחר האפיה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
ציון 10
המאפינס יצאו נהדר,החזיקו מעמד היטב מספר ימים!תודה.
14
ציון 9
מתכון פשוט וטעים מאד.ממליצה מאד!
13
ראובן מ. (עורך)
הכוונה למידה של כוס (ראי המרות) ולא לגביע מסחרי של יוגורט.
12
ציון 10
אני גרה בארהב, גודל כוס היוגורט שונה פה. האם הכוונה ל240 מ"ל, גודל של כוס מדידה?
9
ראובן מ. (עורך)
אפשרי. יתכן שינוי בטעם. ראי לוח המרות
8
האם ניתן להמיר את החמאה/מרגרינה בשמן?
תודה
7
ציון 10
המתכון ניפלא טעים מאוד אני ממליצה בחום על המתכון איך אומרים דלישס =] בתאבון
6
ציון 10
טעים מאד מאד
5
אבי למה השוקולד ציפס שוקע אצלי תמיד בתחתית העוגות
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא אופים מאפינס במנג'טים בלבד, חובה להניח בתבנית שקעים או להשתמש במנג'טים מיוחדים קשיחים יותר אותם ניתן לרכוש בחנויות מתמחות.
3
האם יש אפשרות לאפות ללא תבנית שקעים אלא במנגטים
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במיץ תפוזים
1
במה אפשר להחליף את היוגורט כדי שזה לא יהיה חלבי?

מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס

By Published: מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס מאת אבי מ. 4.6 כוכבים מתוך 5 6 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 100 גר' חמאה או מרגרינה100 גר' שוקולד מריר קצוץ1 כוס סוכר1 ביצה2 כפיות תמצית ונילקורט מלח1 כוס ריויון או יוגורט2 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה150 גר' שוקולד צ'יפס...... Directions:
מחממים את התנור ל-200°, משמנים קלות תבנית שקעים ל-12 למאפינס. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח מניחים בצד. ממיסים בקערה במיקרוגל את החמאה והשוקולד לתערובת חלקה ללא גושים. מוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר