Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי בראוניז

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8144   

פאי בראוניז
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» קפה
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
100 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3 כפות דבש
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2/3 כוס קמח
1/3 כוס קקאו
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
אגוזי מלך לקישוט
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-160°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום בקוטר 24.
  2. מנפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה לקערה ומניחים בצד.
  3. בקערה נוספת מערבבים את החמאה, השמן, הדבש, הסוכר, הביצים ותמצית הוניל לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח והשוקלד צ'יפס ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת.
  5. יוצקים לתבנית, מפזרים מעל מעט אגוזי מלך קצוצים גס ומכניסים לאפיה.
  6. אופים כ-30 דקות, מוציאים ומצננים בתבנית על רשת, העוגה תתיצב בקרור.
  7. מגישים עם שמנת מתוקה מוקצפת ו/או כדור גלית וניל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
הכנתי את העוגה לכבוד שבת, לא קצרה הצלחה משום מה הילדים לא אהבו
11
ציון 10
עוגה מעולה, קלה ומדוייקת. שמרתי במקרר 5 ימים ונשארה נהדרת .
10
ראובן מ. (עורך)
1. יותר מדי נוזלים או שומן
2. הפאי אמור להיות נמוך, כמו בראוניז
או חום תנור לא אחיד
המתכון מאוד פשוט
9
אפיתי אמש את העוגה.בעיות:
1]לקח שעה עד שהתיצבה?
2]עם צאתה מהתנור נפלה
במה טעיתי?
8
אורן בר (מקצוענ/ית)
ציון 10
בס"ד
תודה על המתכון המעולה. אני המרתי את החמאה בחצי כוס שמן ובמקום אגוזי מלך שמתי פצפוצי שוקולד לבן ויצא טעים להפליא
7
ראובן מ. (עורך)
לחצי על "לוח המרות" וקראי שם בסוף, או חפשי "להחליף מרגרינה" בתגובות באתר.
6
ציון 10
אפיתי עכשיו. עוגה מצויינת. רכה וטעימה בדיוק כמו שבראוניז צריך להיות.
אבי,בדרך כלל אני מעדיפה להמיר...»»
5
האם ניתן לאפות גם בתבנית פאי רגילה
לא רק בתבנית זכוכית?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שמח שנהנית.
3
מלי58 (מנוסה)
ציון 10
אבי שלום,
יוצא נהדר
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה איתו?
1
מה עם סוכר?

פאי בראוניז

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 4 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 100 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/4 כוס שמן3/4 כוס סוכר3 כפות דבש2 ביצים2 כפיות תמצית וניל2/3 כוס קמח1/3 כוס קקאו1/2 כפית אבקת אפיה1 כוס שוקולד צ'יפס...... Directions:
מחממים את התנור ל-160°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום בקוטר 24. מנפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה לקערה ומניחים בצד. בקערה נוספת מערבבים את החמאה, השמן, הדבש, הסוכר, הביצים ות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר